لیست اختراعات ابراهیم احمدی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ اظهارنامه: 1393/12/13
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

5 ليگاند بيس(2-آلكيل يا آريل-سولفانيل‌اتيل)آمين (SNS) با راندمان و خلوص بالا سنتز شد. سپس 5 كاتاليزور تريمريزاسيون بر پايه كروميوم(CrCl3/SNS) با استفاده از ليگاندهاي فوق با راندمان و خلوص بالا سنتز شد و شناسايي آنها با روشهاي مختلفي مانند 1HNMR، 13CNMR و CHNS انجام شد. تأثير دماي تريمريزاسيون، فشار، نوع و مقدار كمك‌كاتاليزور و حلال روي فعاليت و گزينش‌پذيري كاتاليزور بيس(2-دودِسيل-سولفانيل‌اتيل)آمين براي توليد 1-هگزن بررسي و بهينه شد. شرايط بهينه شده شامل فشار اتيلن 23 بار، دماي °C90، كمك‌كاتاليزور MAO، نسبت 700=Al/Cr به‌دست آمد. تريمريزاسيون اتيلن با استفاده از ساير كاتاليزورها در شرايط بهينه ‌شده انجام شد و 1-هگزن به‌صورت بسيار انتخابي (گزينش‌پذيري %9/99) با راندمان g 1-C6/g Cr.h 174200 براي بيس-(2-پنتيل‌سولفانيل-اتيل)-آمين/CrCl3 به‌دست آمد. تنها 1/0% پلي‌اتيلن تشكيل شد.

تاریخ ثبت: 1387/02/09
خلاصه اختراع:

در فرايند سنتز كاتاليزورهاي فيليپس ماده نگهدارنده اكسيدي با محلول نمك كروميوم (III) به صورت سوسپانسيون در مي آيد. اين سوسپانسيون حرارت داده مي شود تا حلال به طور كامل خارج شود. سپس جامد حاصل در اتمسفر حاوي اكسيژن در دماي بالاتر از 300C كلسينه مي شود تا كاتاليزور فعال شود. هوموپليمر پلي اتيلن در راكتور بوچي در محدوده فشار 35bar - و 1 و دماي 80 تا 112 درجه سانتي گراد در حضور كاتاليزور فعال شده، توليد مي شود.

تاریخ ثبت: 1400/07/14
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر با عنوان «كاتاليزورهاي تيتانيومي براي توليد 1-هگزن» كاتاليزورهاي همگن ناهمگن شده (بين فازي) از تثبيت كاتاليزورهاي پايه تيتانيومي نيمه ساندويچي بر روي ساختار مزوحفره سيليكايي منظم SBA-15 اصلاح شده با مايع يوني حاوي آنيون برم و تترافلوئورو بورات براي توليد گزينشي 1-هگزن از گاز اتيلن با فعاليت و گزينش پذيري بالا سنتز شده است. بيشترين فعاليت به دست آمده براي كاتاليزور ناهمگن C1-IL-BF4@SBA-15، معادل 946 گيلوگرم 1-هگزن به ازاي مول تيتانيوم در ساعت به دست آمده است. همچنين فعاليت كاتاليزور‌هاي بين فازي با بستر سيليكايي IL-BF4@SBA-15 فعاليت بهتري را نسبت به بستر سيليكايي IL-Br@SBA-15 از خود نشان دادند و دليل آن مي‌تواند مقدار مايع يوني كمتر قرار داده شده روي بستر سيليكايي IL-BF4@SBA-15 نسبت به بستر سيليكايي IL-Br@SBA-15 باشد چون بستر سيليكايي IL-BF4@SBA-15 از ويسكوزيته و الكترونگاتيوي كمتري نسبت به بستر سيليكايي IL-Br@SBA-15 برخوردار است و اين ويژگي باعث مي‍شود گاز اتيلن نفوذ بهتري به داخل مايع يوني داشته باشد و با كاتاليزور وارد واكنش شود. همچنين به دليل الكترونگاتيوي كمتر اتم بور نسبت به اتم برم، زماني كه كاتاليزور با كمك كاتاليزور MAO فعال شد و كاتاليزور كاتيوني ايجاد شد، كاتاليزور كاتيوني فقط با گاز اتيلن كئورديناسيون تشكيل مي‌دهد و اين باعث فعاليت بيشتر گونه C1-IL-BF4@SBA-15 نسبت به گونه C1-IL-Br@SBA-15 مي‌شود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/25
تاریخ ثبت: 1392/12/25
مخترع/مخترعان: ابراهيم احمدي
خلاصه اختراع:

در اين بررسي سامانه هوشمندي مبتني بر پايه‌ي نانو ذرات هيدروژل به عنوان حامل مناسب براي تركيبات ضدباكتريايي توليد شده توسط باكتري‌هاي آنتاگونيست Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis با قدرت بالاي كنترل‌كنندگي عليه پاتوژن¬ بيماريزاي Agrobacterium vitis، ساكن ريزوسفر و پاتوژن بيماريزاي Erwinia amylovora، ساكن فيلوسفر و همچنين آنتي‌بيوتيك‌هاي تجاري استرپتومايسين و اكسي‌تتراسايكلين طراحي گرديد.به طوري كه با افزايش رطوبت در محيط و ايده‌آل شدن شرايط براي رشد و فعاليت اكثر پاتوژن هاي بيماريزاي گياهي در فيلوسفر و ريزوسفر، سوئيچ سامانه پليمري هوشمند روشن شده و با جذب آب، رهايش مواد آنتي‌باكتريال محصور درون خود را رها كرده و به اين ترتيب با عامل بيماريزا مبارزه كند بدون اينكه نياز به حضور عامل آنتاگونيست به صورت زنده در صحنه باشد. مجددا به محض كاهش رطوبت و رفع شرايط مناسب براي بيماريزايي پاتوژن ها، سوئيچ سامانه خاموش شده و در نتيجه رهايش مواد آنتي‌باكتريال متوقف شود و درون پليمرمحصور بماند تا زماني كه دوباره سيگنال رطوبت موجب روشن كردن سوئيچ سامانه و در نتيجه رهايش مجدد مواد آنتي‌باكتريال شود و اين چرخه هوشمند ادامه يابد تا جايي كه تمام ماده‌ي آنتي‌باكتريال در محيط رها شود و منجر به كنترل و پيشگيري بيماري‌هاي گياهي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1383/12/12
تاریخ ثبت: 1384/06/11
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1384/05/12
تاریخ ثبت: 1384/11/14
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/28
تاریخ ثبت: 1390/12/29
خلاصه اختراع:

در اين نوشتار دستگاه بارگذاري بر خرده ذرات مجزا جهت بررسي رفتار مكانيكي خرده ذرات منفرد توصيف مي شود. سيستم اعمال بار در اين دستگاه به گونه اي طراحي شده است كه حتي رفتار مكانيكي ذراتي با قطر كمتر از يك ميلي متر نيز قابل بررسي باشد. بارگذاري هاي بلند مدت با نرخ بارگذاري پايين ثبت لحظه اي تغييرات به همراه تصويربرداري جهت بررسي رفتار مواد تحت اعمال نيرو از جمله خصوصياتي است كه دستگاه ساخته شده را نسبت به ساير ادوات آزمايشگاهي مرسوم متمايز مي سازد. به دليل كاربرد مواد مختلف در صنايع مختلف دستگاه ساخته شده مي تواند نقش بسزايي در مطالعه رفتار مهندسي مواد خام يا توليدي داشته باشد. همچنين در بررسي هاي صورت گرفته در مورد دستگاه ساخته شده مشخص شده كه دستگاه بارگذاري بر خرده ذرات مجزا را در تمامي فعاليت هاي پژوهشي مرتبط كه نياز به داده سازي هاي علمي دقيق و معتبر دارند استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1383/02/21
تاریخ ثبت: 1383/08/20
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1401/08/23
تاریخ ثبت: 1401/12/27
خلاصه اختراع:

استفاده گسترده از سموم شيميايي مرسوم‌ترين روش كنترل مگس‌هاي ناقل عوامل بيماريزا بوده است. پديده مقاومت مگس‌هاي ناقل عوامل بيماريزا در برابر حشره‌كش‌ها شيميايي يكي از مسائل مهم اقتصادي، اكولوژيكي، محيط زيستي و بهداشتي است و به صورت يك عامل محدودكننده كنترل شيميايي درآمده است. تركيبات گياهي يك روش كنترلي موثر و سريع براي كاهش جمعيت مگس‌هاي ناقل عوامل بيماريزا مي‌باشند و هيچ گونه اثر باقي مانده سمي در طبيعت به جاي نمي‌گذارد. در مرحله اول فرمولاسيون‌هاي معمولي از تركيبات گياهي مورد آزمايش قرار گرفت. نتايج نشان دادند كه فعاليت كشندگي مواد موثره تركيبات گياهي آويشن شيرازي و رزماري در فرمولاسيون معمولي دركنترل مگس‌هاي ناقل عوامل بيماريزا بسيار اميدواركننده است، اما به دليل فراريت بالا مواد موثره تركيبات گياهي در محيط‌زيست، كارايي آنها كاهش مي‌يابد. در مرحله بعدي ما با استفاده از فناوري نانو توانايي كنترل رهايش آفتكش گياهي اضافه گرديد تا محصول نهايي محصولي كامل باشد. با استفاده از نانوآفت‌كش گياهي تغييرات مفيد فراواني در آفتكش‌ معمولي برپايه مواد موثره آويشن شيرازي و رزماري ايجاد شد كه باعث افزايش كارايي در كنترل مگس‌هاي ناقل عوامل بيماريزا شد.

موارد یافت شده: 13